Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda şelale görmek

Rüyada ormanda şelale görmek

Rüyada ormanda şelale görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sorunların tarihe karışacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ormanda şelale gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada ormanda şelale görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek moralin bozulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde şelale görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük şelaleler görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada şelale altında yıkanmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına yorulmaktadır.

Rüyada susuz şelale görmek yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağda şelale görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada deniz şelale görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments