Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda şelale görmek

Rüyada dağda şelale görmek

Rüyada dağda şelale görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine işaret eder.

Rüyada dağda şelale gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Rüyada dağda şelale görmek daha çok dünya malı edineceğine, çok önemli noktalara geleceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada dağdan akan şelale görmek hayatının yolunda gideceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalet eder.

Rüyada dağ ve şelale görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Rüyada bulanık şelale görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, iflas edeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelaleye çıkmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelalede yürümek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, gözünün yaşını sileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işarettir.

Rüyada denizde şelale görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, oldukça uzun bir yolculuğa delalet etmektedir.

Rüyada ırmak şelale görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments