Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelale atlamak

Rüyada şelale atlamak

Rüyada şelale atlamak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada şelale atlamak gördüyseniz:

  • Mucize beklemek yerine mevcut kaynaklarınızla hareket etmelisiniz.

Rüyada şelaleden atlamak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelale atlamak zenginliğe, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelaleye atlamak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada şelalenin altından geçmek hastalıklarını yeneceğine, eğleneceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada susuz şelale görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işarettir.

Rüyada şelaleden inmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelale aktığını görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada deniz ve şelale görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments