Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve şelale görmek

Rüyada deniz ve şelale görmek

Rüyada deniz ve şelale görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, işlerin yolundan çıkacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada deniz ve şelale gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler size zarar verebilir.

Rüyada deniz şelale görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde şelale görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına tabir olunur.

Rüyada denizde şelale görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz ve şelale görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işaret eder.

Rüyada birinin şelaleden düştüğünü görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Rüyada büyük şelale görmek belli bir kazanç elde edileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada şelaleye dalmak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, maddi sorumluluklarının artacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada yeşillik ve şelale görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments