Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelaleden inmek

Rüyada şelaleden inmek

Rüyada şelaleden inmek dolandırılacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, iyi hissedeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada şelaleden inmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız.

Rüyada şelaleden inmek araba alınacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, büyük bir sorun oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde şelale görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şelaleden atlamak çok büyük adımlar atacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalede yıkanmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelale görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bal şelalesi görmek çoluk çocuğa karışacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelaleler görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada şelaleye tırmanmak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments