Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel kaçmak

Rüyada sel kaçmak

Rüyada sel kaçmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, komşularla ters düşüleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kendinden emin adımlar atacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet eder.

Rüyada sel kaçmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada sel kaçmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel suyundan kaçmak yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada selden kaçmak kısmetli bir kişi olunacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Rüyada sel sularından kaçmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık sel görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel içinde kalmak bunalıma gireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada sel suyuna kapılmak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Rüyada dağdan gelen sel görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments