Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel sularından kaçmak

Rüyada sel sularından kaçmak

Rüyada sel sularından kaçmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Rüyada sel sularından kaçmak gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada sel sularından kaçmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kısmetli kapıların açılacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sel sularından kurtulmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, malının artmasına, bereketlenmesine tabir olunur.

Rüyada sel sularında yürümek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına inanılır.

Rüyada yağmur sularında yürümek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel kaçmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, unvan sahibi olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada selden kaçmak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada sel suyundan kaçmak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sel görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments