Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada heyelan ve sel görmek

Rüyada heyelan ve sel görmek

Rüyada heyelan ve sel görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada heyelan ve sel gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Rüyada sel heyelan görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, gitmediği yerlere gideceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada heyelan ve sel görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hakkını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel ve heyelan görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem heyelan görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada heyelan olduğunu görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada heyelan görmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işarettir.

Rüyada heyelan deprem görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments