Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada heyelan deprem görmek

Rüyada heyelan deprem görmek

Rüyada heyelan deprem görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada heyelan deprem gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada deprem heyelan görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada heyelan deprem görmek memur ise terfi edeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada heyelan altında kalmak her zaman el üstünde tutulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada heyelan görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işarettir.

Rüyada sel ve heyelan görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine tabir olunur.

Rüyada sel heyelan görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada heyelan ve sel görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments