Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak kayması heyelan görmek

Rüyada toprak kayması heyelan görmek

Rüyada toprak kayması heyelan görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada toprak kayması heyelan gördüyseniz:

  • Sosyal bir faaliyete katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada heyelan altında kalmak sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem heyelan görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, şansın kapanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sel ve heyelan görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada heyelan olduğunu görmek mutluluğunun büyüyeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada heyelan görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel heyelan görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada heyelan ve sel görmek geleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments