Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada heyelan olduğunu görmek

Rüyada heyelan olduğunu görmek

Rüyada heyelan olduğunu görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine işarettir.

Rüyada heyelan olduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Rüyada heyelan olduğunu görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada heyelan deprem görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel heyelan görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına delalet eder.

Rüyada heyelan altında kalmak âlim kişiler arasına gireceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine delalettir.

Rüyada deprem heyelan görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine yorulur.

Rüyada sel ve heyelan görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına rivayet eder.

Rüyada heyelan görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments