Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel ve heyelan görmek

Rüyada sel ve heyelan görmek

Rüyada sel ve heyelan görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, işindeki verimin artacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zararının büyük olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada sel ve heyelan gördüyseniz:

  • Çevrenizde üzücü bir durum olabilir.

Rüyada heyelan ve sel görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel heyelan görmek huzursuz olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada sel ve heyelan görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada heyelan deprem görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada heyelan görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet eder.

Rüyada deprem heyelan görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına delalettir.

Rüyada heyelan altında kalmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, büyük aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments