Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada heyelan görmek

Rüyada heyelan görmek

Rüyada heyelan görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada heyelan gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Rüyada sel heyelan görmek mesleğine dört elle sarılacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada heyelan olduğunu görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada heyelan ve sel görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada deprem heyelan görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada heyelan altında kalmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada heyelan deprem görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel ve heyelan görmek elindeki malların gideceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments