Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalga altında kalmak

Rüyada dalga altında kalmak

Rüyada dalga altında kalmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, bir uzmana başvurulacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalga altında kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada dev dalganın altında kalmak çok güzel olaylar yaşanacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, başarılı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalar altında kalmak hasta ise şifa bulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada dalgaların altında kalmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına alamet eder.

Rüyada dalganın altında kalmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalettir.

Rüyada dev dalgaların altında kalmak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak maddi ve manevi olarak sevineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, bir sınavdan geçileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments