Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel afeti görmek

Rüyada sel afeti görmek

Rüyada sel afeti görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, ailesinin de büyük olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, zor günlerin biteceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada sel afeti gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada sel afeti görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğal afetleri görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada afetten kaçmak hayallerde değişiklikler olacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada hortum afeti görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada afetten kurtulmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, yeni işler yapılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğal afetten kurtulmak maddi konuların çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada selde yürümek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel suyundan kaçmak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments