Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortum afeti görmek

Rüyada hortum afeti görmek

Rüyada hortum afeti görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortum afeti gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Rüyada hortum afeti görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sel afeti görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına işarettir.

Rüyada afetten kurtulmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada doğal afetten kurtulmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Rüyada afetten kaçmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, başının belaya girmeyeceğine, canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğal afetleri görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına işaret eder.

Rüyada hortum tsunami görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla halı yıkamak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments