Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada afetten kaçmak

Rüyada afetten kaçmak

Rüyada afetten kaçmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada afetten kaçmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada afetten kaçmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, kimseden korkmayacağına delalet eder.

Rüyada doğal afetleri görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sel afeti görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalettir.

Rüyada hortum afeti görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada doğal afetten kurtulmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, kısmetlerin çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada afetten kurtulmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak rahatının bozulacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işaret eder.

Rüyada koyundan kaçmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, konfor içinde yaşayacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments