Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğal afetten kurtulmak

Rüyada doğal afetten kurtulmak

Rüyada doğal afetten kurtulmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada doğal afetten kurtulmak gördüyseniz:

  • Sorunları mantıklı şekilde ele almanız işe yarar çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada doğal afetten kurtulmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına inanılır.

Rüyada doğal afetleri görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, eşit davranılacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine alamet eder.

Rüyada afetten kurtulmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada hortum afeti görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına inanılır.

Rüyada sel afeti görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada afetten kaçmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yakın akrabadan gelecek habere, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğalgaz faturası görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine işarettir.

Rüyada doğal taş görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments