Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğal afetleri görmek

Rüyada doğal afetleri görmek

Rüyada doğal afetleri görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına işarettir.

Rüyada doğal afetleri gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Rüyada doğal afetleri görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada doğal afetten kurtulmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet eder.

Rüyada sel afeti görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada afetten kaçmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada afetten kurtulmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada hortum afeti görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğal taş görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada doğalgaz sobası görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments