Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli leblebi görmek

Rüyada renkli leblebi görmek

Rüyada renkli leblebi görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulur.

Rüyada renkli leblebi gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Rüyada renkli leblebi görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bazı radikal kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada beyaz leblebi görmek bol kazanç elde edeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada leblebi satmak uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz leblebi yemek kazancın katbekat arttırılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı leblebi yemek bir işe soyunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet eder.

Rüyada sıcak leblebi görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada leblebi tozu görmek kişinin rahat edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şekerli leblebi görmek girilen yolda zarar edileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments