Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leblebi tozu görmek

Rüyada leblebi tozu görmek

Rüyada leblebi tozu görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada leblebi tozu gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu çekmeniz olasıdır.

Rüyada leblebi tozu görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kapanan kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada kuru üzüm leblebi görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada tuzlu leblebi görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada birinden leblebi almak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret eder.

Rüyada leblebi şekeri görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada şekerli leblebi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, para pul sahibi olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada kavrulmuş leblebi görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada leblebi satmak işlerindeki bereketin kaçacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments