Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker süpürmek

Rüyada şeker süpürmek

Rüyada şeker süpürmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeker süpürmek gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada şeker süpürmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin evini süpürmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine delalet eder.

Rüyada bir yer süpürmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına inanılır.

Rüyada balkonu süpürmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfak süpürmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur süpürmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada karınca süpürmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada caminin önünü süpürmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments