Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin önünü süpürmek

Rüyada caminin önünü süpürmek

Rüyada caminin önünü süpürmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, verilen emeklerin heba olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, nahoş sözler işiteceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada caminin önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yalnız, hayallere dalmış veya gerçek yaşamdan kopmuş halde bulabilirsiniz.

Rüyada cami önü süpürmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada cami önünü süpürmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulur.

Rüyada caminin önünü süpürmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü halin son bulacağına, zorlanacağına inanılır.

Rüyada evin önünü süpürmek toparlanacağına, kendine geleceğine, kişinin rahat nefes alacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalettir.

Rüyada dükkan önü süpürmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ev önü süpürmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin önünü süpürmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada kapının önünü süpürmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, adını aklamayı başaracağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments