Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur süpürmek

Rüyada bulgur süpürmek

Rüyada bulgur süpürmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, huzurunun kaçacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgur süpürmek gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Rüyada bulgur süpürmek hayırlı bir yola çıkılacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, engel teşkil edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur sermek eşlerin muhabbetinin artacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kaynamış bulgur görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden bulgur almak işlerin daha kötüye gideceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı bulgur görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada bulgur dağıttığını görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada pilavlık bulgur görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, tamamen içine kapanacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Rüyada pişmemiş bulgur görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments