Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonu süpürmek

Rüyada balkonu süpürmek

Rüyada balkonu süpürmek yeni iş kollarına girileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada balkonu süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada balkon süpürmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Rüyada balkonu süpürmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kurtçuk süpürmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toz süpürdüğünü görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada gübre süpürmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine alamet eder.

Rüyada cami önü süpürmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, çok zor günler yaşayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada merdiven süpürmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada toz toprak süpürmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, önemli bir lider haline geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments