Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfak süpürmek

Rüyada mutfak süpürmek

Rüyada mutfak süpürmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mutfak süpürmek gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada mutfak süpürmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada mutfakta misafir görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, mutlu olacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada mutfakta calismak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, maddi kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfakta çiş yapmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada mutfak önlüğü almak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfakta oturmak ahlakından vazgeçmeyeceğine, gamsız bir hayat süreceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfağın dağınık görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük ses getireceğine delalettir.

Rüyada mutfak perdesi görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments