Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yer süpürmek

Rüyada bir yer süpürmek

Rüyada bir yer süpürmek aile bireyleri ile tartışacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, ekmeğinin azalmayacağına, aile saadetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yer süpürmek gördüyseniz:

  • Sizin için işlevselliğini yitirmiş ya da çıkarlarınıza hizmet etmeyen anlaşma, düzenleme veya ilişkileri hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yerleri süpürmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına inanılır.

Rüyada yerleri süpürdüğünü görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeri süpürdüğünü görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada bi yer süpürmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, insanlara olan güvenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir yeri süpürmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada birinin yerleri süpürdüğünü görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerleri süpürmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, hidayete ereceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kirli yeri süpürmek hayatını kazanırken keyif alacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments