Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin evini süpürmek

Rüyada ölen birinin evini süpürmek

Rüyada ölen birinin evini süpürmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, imkânlarını kaybedeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Hareketleriniz, zarifliğiniz veya hırsınız diğerlerinin size katılmak istemesine neden olabilir.

Rüyada kendi evini süpürmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin tozunu süpürmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada evin önünü süpürmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, rızkının artacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin dışını süpürmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, eksiği kendinde bulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının evini süpürmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, geçiminin kolaylaşacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin evini süpürmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada annenin evini süpürmek güvenliğinden vazgeçeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments