Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz serpmek

Rüyada tuz serpmek

Rüyada tuz serpmek bolluğun ve bereketin geleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, atılım yapacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tuz serpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Rüyada yola tuz serpmek resmi bir kurumda işe girileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada ekmeğe tuz serpmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve tuz serpmek üzüleceğine ve pişman olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tuz serpmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işarettir.

Rüyada şeker serpmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yere un serpmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze su serpmek ele geçen parada artış olacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşe su serpmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments