Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz avuçlamak

Rüyada tuz avuçlamak

Rüyada tuz avuçlamak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yeteneklerini geliştirmeye, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına delalettir.

Rüyada tuz avuçlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada tuz avuçlamak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işarettir.

Rüyada kum avuçlamak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para avuçlamak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kar avuçlamak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına delalettir.

Rüyada kaka avuçlamak engellerden kurtulacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın avuçlamak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ceviz avuçlamak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada toprak avuçlamak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments