Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehir dışına gitmek

Rüyada şehir dışına gitmek

Rüyada şehir dışına gitmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, işinden evine gidip geleceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada şehir dışına gitmek gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada şehir dışına gitmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, evlatlarının hayrını göreceğine delalet eder.

Rüyada şehir dışına taşınmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada şehir dışına çıkmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, anne baba duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada şehir dışında olduğunu görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, sorunlarını aşacağına delalettir.

Rüyada uzak bir şehire gitmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir şehire gitmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehire gitmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments