Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehir dışına taşınmak

Rüyada şehir dışına taşınmak

Rüyada şehir dışına taşınmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehir dışına taşınmak gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada şehir dışına taşınmak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret eder.

Rüyada şehir dışına çıkmak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret eder.

Rüyada şehir dışına gitmek düzeninin yıkılmayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada şehir dışında olduğunu görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, musibetlerin yaşanacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada başka bir şehire taşınmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada şehirden şehre taşınmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments