Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehire gitmek

Rüyada başka bir şehire gitmek

Rüyada başka bir şehire gitmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, rızkın çoğalacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir şehire gitmek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, itibarını zedeleyeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek her nimetin lezzetine varacağına, söz sahibi olacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir şehire gitmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bi şehire gitmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başka bir şehire girmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada başka şehirde olmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, giderlerin artış göstereceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada başka bir şehirden ev almak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments