Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehire gitmek

Rüyada bir şehire gitmek

Rüyada bir şehire gitmek haklılığının anlaşılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yaşamının uzun olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına rivayet eder.

Rüyada bir şehire gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Rüyada bir şehire gitmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bi şehire gitmek hem itibar edineceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzak bir şehire gitmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sevinç dolu haberler alacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, başarıları ile tanınacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, onlara değer vereceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir şehire gitmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, manevi olarak hasar alınacağına işarettir.

Rüyada yeni bir şehire gitmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments