Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, konuşmaz olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehire gideceğini gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Rüyada başka bi şehire gitmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunların gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire gitmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, helal lokmalar yiyeceğine delalettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yeni kararlar alınacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada kendini başka şehirde görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehire taşınmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments