Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzak bir şehire gitmek

Rüyada uzak bir şehire gitmek

Rüyada uzak bir şehire gitmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret eder.

Rüyada uzak bir şehire gitmek gördüyseniz:

  • Bazı fırsatlar belli nedenlerle iyice belirgin hale geliyor.

Rüyada uzak bir şehire gitmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bi şehire gitmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire gitmek rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir şehire gitmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, rahatın yerine geleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şehir dışına gitmek maddi açıdan nefes alınacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehire gitmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, ekmeğinin de artacağına delalettir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments