Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehir dışında olduğunu görmek

Rüyada şehir dışında olduğunu görmek

Rüyada şehir dışında olduğunu görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada şehir dışında olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada şehir dışına gitmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada şehir dışına taşınmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada şehir dışına çıkmak mutluluğundan olacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehir dışında olduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehirden şehre taşınmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehire gitmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hayatın temposunun yükseleceğine delalettir.

Rüyada bir şehirde kaybolmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments