Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabıya su dökmek

Rüyada ayakkabıya su dökmek

Rüyada ayakkabıya su dökmek bolluğun sürekli olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, aile içinde de bereketin artacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabıya su dökmek gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada ayakkabıya su dökmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalet eder.

Rüyada merdivene su dökmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının önüne su dökmek yalnız kalınacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, ters giden durumların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada abdest alan birine su dökmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıklara su dökmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, manevi olarak hasar alınacağına tabir olunur.

Rüyada kediye su dökmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ufak su dökmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments