Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıklara su dökmek

Rüyada mezarlıklara su dökmek

Rüyada mezarlıklara su dökmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıklara su dökmek gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada mezara su dökmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine inanılır.

Rüyada mezarlara su dökmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarına su dökmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa su dökmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne su dökmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına delalet eder.

Rüyada mezar su dökmek tazeleneceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalettir.

Rüyada mezarlıklara su dökmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments