Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali görmek

Rüyada şeftali görmek

Rüyada şeftali görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, işlerin düşeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları içerisinde farklı şanslar barındırıyor.

Rüyada şeftali ve erik görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek zorlukların baş göstereceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalettir.

Rüyada tüysüz şeftali görmek zaaflarına kapılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının şeftali yediğini görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı ve şeftali görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, büyük bir ikilemde kalacağına delalet eder.

Rüyada şeftali ve kiraz görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada şeftali reçeli görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, çok üzüntülü yollardan geçeceğine alamet eder.

Rüyada şeftali fidesi görmek canını ve malını garanti altına alacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments