Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının şeftali yediğini görmek

Rüyada başkasının şeftali yediğini görmek

Rüyada başkasının şeftali yediğini görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının şeftali yediğini gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemeniz gerekiyor.

Rüyada başkasının şeftali yediğini görmek şansının artacağına, elinin darlık görmeyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada şeftali yedirmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada şeftali yediğini görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Rüyada şeftali pişirmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada soyulmuş şeftali görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük şeftali görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada dalda şeftali görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeftali toplamak ve yemek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments