Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali reçeli görmek

Rüyada şeftali reçeli görmek

Rüyada şeftali reçeli görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeftali reçeli gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Rüyada şeftali reçeli yemek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada şeftali reçeli görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada vişne reçeli yapmak gülmek suretiyle şifa bulacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada reçel satmak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Rüyada turunç reçeli yemek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada vişne reçeli almak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma reçeli görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir reçeli yemek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments