Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni bir şeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada ağaçtan şeftali yemek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada şeftali ağacından şeftali yemek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, çok hayırlı haberler alacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacı çiçeği görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta şeftali görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Rüyada şeftali ağacının çiçek açtığını görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada şeftali ağacından şeftali toplamak onlara galip geleceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacı diktiğini görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments