Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz şeftali görmek

Rüyada tüysüz şeftali görmek

Rüyada tüysüz şeftali görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüysüz şeftali gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bazı üzücü sözler sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Rüyada tüysüz şeftali yemek üzüleceğine, ağlayacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet eder.

Rüyada tüylü şeftali görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz şeftali görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Rüyada sepette şeftali görmek rahat bir hayata kavuşacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet etmektedir.

Rüyada olgun şeftali yemek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali istemek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında şeftali görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayırlı haberler alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kocaman şeftali görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments