Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeftali ve erik görmek

Rüyada şeftali ve erik görmek

Rüyada şeftali ve erik görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ve erik gördüyseniz:

  • Olaylardan etkileşim süreciniz ise oldukça kısa bunu daha çok açmalısınız.

Rüyada şeftali ve erik görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada erik ve şeftali görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Rüyada erik şeftali görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik şeftali yemek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, itibarını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeftali erik görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada tatlı şeftali görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalettir.

Rüyada ağacında şeftali görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına inanılır.

Rüyada şeftali verdiğini görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments