Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı ve şeftali görmek

Rüyada kayısı ve şeftali görmek

Rüyada kayısı ve şeftali görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, onların yaralarına merhem olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada kayısı ve şeftali gördüyseniz:

  • İlişkilerde öfkeye bağlı ani tepkilerden veya ani girişimlerden kaçınmalısınız.

Rüyada kayısı ve şeftali görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeftali kayısı görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada şeftali ve kayısı görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinden şeftali almak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeftali suyu sıkmak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, malının artacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada elma ve şeftali görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut ve şeftali görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan şeftali koparıp yemek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments