Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef kolye görmek

Rüyada sedef kolye görmek

Rüyada sedef kolye görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, iş öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sedef kolye gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Rüyada sedef kolye takmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada sedef kolye görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada sedef hastası olduğunu görmek geniş bir rızka kavuşacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına tabir olunur.

Rüyada sedef taşı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, parasının azalacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına inanılır.

Rüyada sedef tesbih görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sedef takı görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, onları tebrik edeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada sedefli yüzük görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına alamet eder.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek kendisini ailesine vereceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments