Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sedef çiçeği görmek

Rüyada sedef çiçeği görmek

Rüyada sedef çiçeği görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada sedef çiçeği gördüyseniz:

  • Sağlığınızın yolunda gitmesi için herşeyden önce moralinizi yüksek tutun.

Rüyada sedef çiçeği görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada sedef hastalığı olmak dünya hayatında huzurlu olmaya, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, keyifli olacağına işarettir.

Rüyada sedef tesbih görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sedef kolye görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına alamet eder.

Rüyada sedef hastalığı görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sedef ağacı görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments