Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada secdeye varmak

Rüyada secdeye varmak

Rüyada secdeye varmak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, hataların düzeltileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada secdeye varmak gördüyseniz:

  • Problemlerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada secdeye varmak sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere varmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada rükuya varmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada eve varmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Rüyada olduğunun farkına varmak nefsini terbiye etmeyi bileceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına yorulur.

Rüyada kendini secdede görmek her konuda şansın yaver gideceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada secde yapmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret etmektedir.

Rüyada ters secde etmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments