Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere varmak

Rüyada bir yere varmak

Rüyada bir yere varmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, hatalı yollara sapılacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Rüyada bir yere varmak gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada bir yere varmak el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kötü günler görüleceğine işarettir.

Rüyada rükuya varmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Rüyada olduğunun farkına varmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Rüyada eve varmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet eder.

Rüyada secdeye varmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada yerin oynadığını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, moralinin düzeleceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada siyah yer görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerleri karlı görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments